Du er her
Hjem > Anmeldelser > For evig – Sarah Jio

For evig – Sarah Jio

Endelig en bok som er på samme nivå som Jojo Moyes sin Et helt halvt år!

Boka For evig av Sarah Jio er en nydelig roman som handler om journalisten Kailey og hennes forlovede Ryan. Kailey jobber for tiden med en serie artikler angående de hjemløse i Seattle, og hun raskt får leserens sympati da hun sympatiserer med dem. Hennes forlovede jobber også innenfor omtrent samme område, bare innenfor temaer som vil forverre livet for uteliggerne. Derfor har paret også klare retningslinjer for hva de snakker sammen om på tomannshånd.

Kailey og Ryan lever noen ganske bekymringsfrie liv da spesielt sistnevnte er en godt bemidlet mann. En dag da de har spist ute på en fin restaurant får Kailey et «innfall» om å gi restematen deres til en tigger hun har fått øye på. Sjokket er stort da hun oppdager at hun kjenner igjen mannen. Det er ingen ringere enn hennes ekskjæreste – mannen som en gang var en fremgangsrik manager innen musikkbransjen, men som dro fra henne uten så mye som et farvel. Både påkledningen, kroppsholdningen, håret og så videre er utrolig forskjellig fra den tiden hun kjente ham, elsket ham. Likevel har begge en tatovering som hører sammen med hverandre, så hun skjønner raskt at det er den Cade hun en gang var sammen med. Grunnet en skamfølelse, forventninger av hva man skal gjøre innen ulike samfunnslag og så videre unnlater hun å fortelle om dette til forloveden. Hun blir raskt skyldbetynget, og bestemmer seg for å hjelpe Cade; hva har skjedd med ham, hvorfor dro han bare, og kan han bli seg selv igjen?

Boka er svært spennende, og spenningen består selvsagt også delvis av at følelsene hennes overfor Cade blusser opp igjen. Spørsmålet blir hva Kailey gjør da? Det finner du bare ut hvis du leser boka.

Les et utdrag fra boka her:


Anmelder har fått tillatelse til å bruke bokcoveret og bokutdraget fra Cappelen Damm.

Legg igjen en kommentar

Top