Du er her
Hjem > Om bokreisen

bokreisen te og bok

 

Bokreisen.no er et uavhengig nettsted, startet av søstrene Hilde og Marianne Granum.

Hilde: Bokreiseleder og blogger på bokreisen.no. Bruker så mye tid som overhodet mulig i litteraturens univers; på å lese og skrive, finne opp historier og drømme meg bort. Skulle ønske det var fysisk mulig å lese flere (mange!) bøker på en og samme gang. Har alltid med meg minst én bok, ofte flere, ofte så tunge at jeg trolig vil få varige mén, men for uten ville jeg oppriktig talt følt ensomhet. Bøkene jeg har lest flest ganger er Patti Smiths «Just Kids», Tomas Espedals «Gå. Eller kunsten å leve et vilt og poetisk liv» og Astrid Lindgrens «Ronja Røverdatter». For øyeblikket leser jeg mye poesi, fra Sylvia Plath til Allan Ginsberg, samt Kristian Klausens «Mitt liv var et hett bibliotek».

Kontakt Hilde på: hilde [at] bokreisen.no

Marianne: Bokreiseleder og blogger på bokreisen.no. Altlesende – og leser gjerne flere bøker på en gang – fag og skjønnlitteratur i god blanding! Leser mye av bl.a. Karl Ove Knausgård, Helle Helle, Siri Hustvedt, Jo Nesbø, Roy Jacobsen, Anne B Ragde og Jan Kjærstad. Favorittbok: Mange! Men tenker, snakker om og anbefaler ofte Parissyndromet av Heidi Furre.

Kontakt Marianne på: marianne [at] bokreisen.no

Vi er glade i å lese og skrive selv, men ønsker først og fremst at Bokreisen.no skal være et lavterskeltilbud der alle som vil, kan bidra. Vi vil at Bokreisen skal bli nettstedet for alle som er glade i å lese, skrive og diskutere litteratur. Her skriver vi om egne leseopplevelser, boknyheter og anbefalinger, og inviterer deg til å bidra.

 

Bli en Bokreiseleder

Nå søker vi flere «Bokreiseledere» (skribenter) som ønsker å bidra med egne tekster, anmeldelser av bøker, eller komme med skriveråd, tips og inspirasjon til andre. Høres det ut som noe for deg? Sjekk ut: Bli med – vi søker skribenter!

 

En digital lesesirkel

Har du lest en god bok i det siste? Eller går du fortsatt å tenker på en bra bok du leste i fjor? Eller kanskje du har lest en bok du ikke var så imponert over, til tross for at «alle» sa du måtte lese den? Her på bokreisen kan du si din egen mening om bøker du har lest, lese anmeldelser og anbefalinger fra andre, og diskutere med andre leselystne.

Hvorfor ikke legge igjen en bokanmeldelse? Det gjør du her: Anmeld en bok.

 

Du finner oss også på:

Top